A NESTOR névvel fémjelzett gazdasági társaság azzal a céllal alakult, hogy a személy- és vagyonvédelem körében magas színvonalon, tisztességesen, a jog és erkölcs követelményei szem előtt tartása mellett teljesítse partnerei elvárását. Tekintettel arra, hogy a személy és vagyonvédelem területén a megbízhatóság, korrekt és precíz munkavégzés, a fedhetetlen múlt kiemelten fontos szerepet tölt be, e szempontok – a munkavégzés mellett – irányadóak munkavállalóinak és alvállalkozóink kiválasztása során is. Mindezek mellett folyamatos képzések biztosítása mellett gondoskodunk a szakmai felkészültség megteremtéséről. A társaság az elmúlt évek kitartó munkája eredményeként folyamatos fejlődést realizált, gazdaságilag megerősödött és a piac egyre jelentősebb szereplőjévé vált. A fejlődés eredményeként társaságunk tevékenységi körét előbb kiterjesztette, majd később újabb társaságok alapításával – „csoportba” tömörülve – az egyes szakmai ágakra lebontva látja el feladatát.

Társaságaink nem kapcsolódnak külföldi tőkéhez vagy vállalkozáshoz, eredményes működésük során nem vettek igénybe semmilyen hitelkonstrukciót. A rendelkezésre álló anyagi eszközöket, pénzügyi forrásokat a meglévő eszközpark korszerűsítésére, újabb technikai eszközök beszerzésére fordítják, ezzel is hozzájárulva az ellátandó munka hatékonyságának fokozásához.

Társaságaink és főbb tevékenységük:

HUMANNESTOR Kft.

Kereskedelmi és Szolgáltató

8010 Nyomozási, biztonsági tevékenység
6820 Saját tulajdonú, bérelt ingatlan
bérbeadása, üzemeltetése
7470 Takarítás, tisztítás

NESTOR PLATINUM INVEST Kft.

Ingatlanforgalmazó és Vagyonkezelő

8010 Nyomozási, biztonsági tevékenység
6820 Saját tulajdonú, bérelt ingatlan
bérbeadása, üzemeltetése
7470 Takarítás, tisztítás

NESTOR SPED Kft.

Szállítmányozó és Szolgáltató

5010 Gépjármű kereskedelem
4520 Gépjárműjavítás, – karbantartás
4762 Újság-, papíráru-kiskereskedelme
4312 Építési terület előkészítése

 

Rólunk


Nestor Sped Kft.

Magunkról:

A Nestor Sped Kft.-t 2004. évben alapítottuk. A Társaság létrehozásának célja, hogy a meglévő erőforrások optimális kihasználásával és a szinten tartáshoz szükséges fejlesztésével a gazdálkodás hosszú távon jövedelmezően, a piaci igényekhez igazodóan működjön. Társaságunk fő tevékenysége gépjármű adás-vétel.

Használt személygépjárműveket, és tehergépjárműveket árusítunk kereskedésünkben. Az adásvételekkel kapcsolatos teljes ügyintézést vállaljuk. Vállaljuk kereskedésünkben árusított külföldről behozott gépjárművek magyarországi forgalomba helyezését, hivatali ügyintézését.

orábban részt vettünk út-autópálya építéshez kötődő előkészítő, takarító, kert- kerítésépítő, befejező építési munkálatokban is. Vállalni fogunk teljeskörű útépítési kivitelezési tevékenységet is. Saját infrastruktúrával eredményesebb, gazdaságosabb működést érhetünk el.

Alapelveink:

 • Megbízhatóság: amely társaságunk egész tevékenységét áthatja és minden további alapelv ennek alárendelten került meghatározásra.
 • Kölcsönös együttműködés: a szerződést előkészítő tárgyalásoktól kezdődően a szerződés megszűnéséig az ügyfeleinkkel való kapcsolattarás az alapelv figyelembe vétele mellett történik.
 • Folyamatosság, gyorsaság: A vállalt kötelezettségeink teljesítése során előforduló anomáliákra 24 órás készenlét mellett azonnal megfelelő módon és vezetői szinten reagálunk.
 • Rugalmasság: Társaságunk igyekszik elkerülni a nehézkes, lomha, bürokratikus szervezet kialakulását, azért irodai háttere kialakítása során egy korlátozott létszámú, de korszerű irodaautomatizálási rendszereket is hatékonyan kezelő csapatot épített ki.
 • Árgarancia: Vállalkozási díjaink megállapítása során korrekt, versenyképes árakra törekszünk, melyeket tényleges költségeink alapján, tisztességes nyereségre törekedve, a kölcsönös együttműködés jegyében alakítunk ki. Árainkat évközben nem változtatjuk.

Főbb tevékenységeink

1. Gépjármű értékesítés

Társaságunk fő tevékenysége gépjármű adás-vétel. Használt személygépjárműveket, és tehergépjárműveket árusítunk szekszárdi kereskedésünkben. Az adásvételekkel kapcsolatos teljes ügyintézést vállaljuk. Vállaljuk kereskedésünkben árusított külföldről behozott gépjárművek magyarországi forgalomba helyezését, hivatali ügyintézését.

2. Gépjármű bérbeadás

Autókölcsönzés cégek részére tartós bérleti lehetőséggel, adózási és egyéb előnyöket kínáló klasszikus tartósbérleti konstrukciókban kedvező árakon. Az ár biztosítási és karbantartási költségeket tartalmaz. Az autóval kapcsolatos ügyintézést, problémamegoldást átvállaljuk.

Vállaljuk gépjárművek javítását, karbantartását, alkatrészek beszerzését.

Szolgáltatásunk gazdaságossági előnyei:

 • nincs amortizáció,
 • minden kiadás azonnal leírható, költségként jelenik meg a gépkocsikra,
 • minden ÁFA-t vissza lehet igényelni,
 • a gépjárművek minden szükséges hatósági engedéllyel rendelkeznek,
 • gépjárművek felülvizsgálata, szervizelése, zöldkártya, átíratás,
 • teljeskörű hitelügyintézés.

3. Könyv-, újság-, papírárú kiskereskedelem

Az elmúlt évek sikeres munkájának eredményeképpen a Dunántúl papír, iroda- és írószer piacának meghatározó szereplőjévé vált a PBS Hungária Kft., a kilenc kirendeltségen (Győr, Székesfehérvár, Veszprém, Szombathely, Pécs, Tatabánya, Szekszárd, Nagykanizsa és Budapest) keresztül a régió teljes lefedésével jelentős piaci részesedést szerzett.

A termékválaszték – a folyamatos bővítések következtében – mintegy 25 000 termékből áll, melyből 5 500 az úgynevezett törzsválaszték. A Katalógus papír, iroda és írószer szakkatalógus, amely az értékesítés minőségi színvonalának javítását célozza és minden évben megújulva kerül kiadásra, amely az említett törzsválasztékot foglalja magába (2007-ben 5 500 cikkelem).

Célunk a PBS Hungária Kft. viszonteladójaként, hogy Ön az irodájába mindent egy helyről beszerezhessen, a katalógusárnál akár 5-10%-kal olcsóbban.

4. Építési terület előkészítése

Az M6-os autópálya építése során komplettírozási feladatok elvégzésében vettünk részt partner cégünkkel, a Bilfinger Berger Kft-vel. Ezen kívül árkok és folyókák kialakítását, takarítását végeztük ugyanezen partner cégünk beruházásában. Az autópálya építéshez speciális célgépeket is szállítottunk.
Közvetítői szerepet töltöttünk be kisebb-nagyobb munkákban, valamint az elmúlt években saját munkákat végeztünk tulajdonosi cégcsoportunk ingatlanfejlesztéseiben, mely így saját beruházásként került megvalósításra, költség alapú elszámolásban.

Minőségpolitikai nyilatkozat


A Nestor Cégcsoport fontos célkitűzése ügyfeleink megelégedettségének biztosítása, és ezzel együtt tevékenységünk jövedelmezőségének folyamatos fenntartása.

A cég törekszik a piacon elfoglalt helyének megtartására és lehetőség szerint növekvő részesedés megszerzésére. Ezek a célkitűzések csak akkor érhetők el, ha versenyképes, hibátlan szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink számára a szerződésekben vállalt kötelezettségeink maradéktalan betartásával. Ezért rugalmasan alkalmazkodunk vevőink elvárásaihoz és igényeihez, feladatainkat mindenkor magas színvonalon teljesítjük. Mindent megteszünk azért, hogy vevőink feltétlen megbízható és korrekt partnert találjanak bennünk.

A szervezet vezetősége felelősséget vállal azért, hogy az élőerős őrzés-védelmi tevékenységet az érvényes jogszabályi és hatósági előírásoknak megfelelően, ellenőrzött és felügyelt körülmények között végezzük. Ehhez biztosítja a szükséges erőforrásokat.

A célkitűzések megvalósítása érdekében olyan hatásos minőségirányítási rendszert kívánunk fenntartani, amely garantálja szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését, s ennek következtében vevőink megelégedettségét. Valamennyi alkalmazottunk felelős saját munkája minőségéért, a hibás szolgáltatás megakadályozásáért, illetve a nem megfelelően végzett tevékenység megszüntetéséért.

Hosszú távú együttműködési kapcsolatot kívánunk kialakítani mindazokkal a beszállítóinkkal, amelyek azonosulnak cégünk minőségi célkitűzéseivel. Elvárjuk tőlük, hogy munkájukat a Nestor Cégcsoport minőségügyi követelményeinek megfelelően végezzék, és folyamatosan fejlesszék, hiszen tevékenységi láncolatunk szerves részét képezik.

A minőség fenntartása és fejlesztése érdekében a vezetőség támogatja és megköveteli a folyamatos képzést és önképzést. Állandóan törekszünk szolgáltatásaink, szervezetünk és tevékenységeink fejlesztésére is. Elvárjuk, hogy minden alkalmazott személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá a fenti minőségpolitika megvalósításához és a cég sikeréhez.

 

Együtt a közös siker útján!Vegye igénybe szolgáltatásainkat, szakmai tapasztalatunkat. Kérje ajánlatunkat!

Banó László

szakmai vezető
Tel: 20/416-6864

Plesz Miklós

szakmai vezető
Tel: 20/412-3868